Informatie

Wat is MCServerGroup

MCServerGroup staat bekent als een gezellige gaminig community. Een community die voor iedereen klaar staat!

Wij hebben een aantal minecraft servers en een gmod server. En we spelen als community nog andere games.

Ook kan je onze teamspeak joinen met het volgende adres: ts.mcservergroup.com

Naast MCServerGroup en de servers hebben wij "Uitstapjes" en zelfs "Vakanties" (kijk maar onder evenementen.)

 

Geschiedenis

MCServerGroup begon als een idee in 2012. We wilden van de servers, MC-Creative, Simpleminecraft en TheCommunity 1 community maken. Daarvoor hadden we 1 of 2 van elke server. Het waren de volgende personen:

  • Johan (Joro84) [Simpleminecraft]
  • Gerard (DJ_Jack) [Simpleminecraft]
  • Gerrit (Razznor) [TheCommunity]
  • Mathijs (GamerMH) [MC-Creative]
  • Levi (gamer_lv) [MC-Creative]
  • Jim-David [WebsitebeheerJD.nl]

Hiervoor dit gebeurde was er al een groep genaamd MC-Creative. En hier voor zelfs in een andere game namelijk Habbo genaamd Habbobonus

Deze 6 personen wilden een site maken voor beginnende minecraftserver eigenaren. We wouden met behulp van de community bij allerlei hostingbedrijven korting proberen te krijgen om zo bij ons aan te sluiten. Helaas werd dit plan niks door het inzet van een aantal mensen.

Later dat jaar hadden wij alsnog wel besloten om "lid" te zijn van de community zodat we een gezammelijke fan dag konden orgraniseren. Dus deze kwam er. De allerleerste MCSG Walibi dag. En het was een groot succes. 

Hoe later het jaar hoe druker de personen het kregen. En al gauw besloten een aantal jongens te stoppen met MCSG. En tot begin 2014 werd er niks aan gedaan.

Ergens in maart kwamen weer de plannen om een walibi dag te orgraniseren. Deze walibi dag kwam van het idee af van the community die ondertussen onze groep hadden verlaten. De walibi dag werd een weekend. Dus al gauw begonnen mensen zich aan te melden. Want zeg nou zelf. Een weekend naar walibi voor €35 inclusief eten en drinken is niet duur! 

Het werd uiteindelijk Juli en de Walibi weekend vond plaats. En wat een succes was dat! We hadden een mega lol. En de eerste plannen van de nieuwe MCServerGroup kwamen op tafel. 

Niet veel later hadden we een gezellig skype gesprek en kwam Roel met een voorstel: Kunnen we niet nog iets orgraniseren binnen MCSG dit jaar. En toen gingen we brainstromen. En het idee kwam al gauw. We hadden een MCSG Texel weekend. In de herfstvakantie.

Het Texel weekend vond plaats. We hadden iedereen van te voren gewaarschuwd van: Let op: Neem extra dekens mee voor in je tent. Het kan koud worden. Nou dat werd het dus niet! We konden overdag gewoon lekker in kortebroek en t-shirt gaan fietsen. En tot laat aan toe hoefde je geen trui aan te doen. We hadden daarbij ook een kampvuur en heater. 

Op Texel hadden we besloten om Roel (Heajroel) officieel bij het beheer te betrekken. En al gauw daarna hadden wij nieuwe logo's nodig. Na Texel hebben wij ook alles op alles gezet om te zorgen dat we een nieuwe site, nieuwe servers en een nieuwe community te maken.

Nu is het 31-12-2014 en ik Mathijs Harbeek (GamerMH) kan nu officieel weer zeggen dat we live zijn! Wij van MCServerGroup wensen je ook nog veel plezier op onze servers en hopen dat je er het beste van maakt!

Ik wil lid worden

Mocht je na deze verhalen graag lid worden van onze community, en mee willen naar activiteiten. En lekker lol hebben in onze groeps gesprekken. Meld jou, of je server dan aan via het contact formulier!